Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ακινητοποιημένο το «Άγ.Γεώργιος» λόγω επίσχεσης εργασίας του πληρώματος

Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν οι 225 επιβάτες του πλοίου «Άγιος Γεώργιος», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 14:55. Το πλοίο παραμένει ακινητοποιημένο στο λιμάνι λόγω επίσχεσης εργασίας του πληρώματος για μη καταβολή δεδουλευμένων. Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο -Κίμωλο.
Bookmark and Share
  Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας «Παναγία η Οδηγήτρια» το δρομολόγιο της Παρασκευής για τις Δυτικές Κυκλάδες δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω απρόβλεπτης, όπως σημειώνει, επίσχεσης εργασίας από το πλήρωμα. 

Τονίζει ότι έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας και μελών του πληρώματος οι οποίες απέβησαν άκαρπες.

Η εταιρεία ζητεί συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία τονίζοντας ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Σαββάτου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνης Νταλακογιώργος η εταιρεία χρωστά τους μισθούς των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου και τις αναδρομικές αποδοχές σύμφωνα με τις αυξήσεις των συλλογικών συμβάσεων του 2010 και 2011.



Αναδημοσίευση από Naxos News

Δεν υπάρχουν σχόλια: