Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Σκόπελος: Είμαστε όλοι με τους ναυτεργάτες και τους αγώνες τους.

Προειδοποιούμε το υπουργείο Και τους εφοπλιστές καθώς και όλους τους υπευθύνους ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Σκοπέλου

Η ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα Σκοπέλου . Όλη η Σκόπελος στο πλευρό των ναυτεργατών

 

Προειδοποιούμε το υπουργείο Και  τους εφοπλιστές καθώς  και όλους τους υπευθύνους ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Σκοπέλου
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ
Η Επιτροπή αγώνα της Σκοπέλου  καλεί όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των ναυτεργατών την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 του Απρίλη.

Οι ναυτεργάτες αγωνίζονται κατά της πολιτικής που σηκώνει κάβους για να μπει η ανασφάλιστη δουλειά στα πλοία και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Ο αγώνας τους γίνεται για ακτοπλοΐα που θα διασφαλίζει δουλειά με δικαιώματα σε Έλληνες και ξένους ναυτεργάτες.

Αγωνίζονται για φτηνή και με ασφάλεια θαλάσσια μεταφορά, κάτι που αφορά όλο το λαό.

Καλούμε τους εργαζόμενους να εκφράσουν την ταξική τους αλληλεγγύη και όλοι μαζί να απαντήσουμε στο μαύρο μπλοκ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., που με συκοφαντίες, ψέματα, με στημένα σκηνικά «κοινωνικού αυτοματισμού», από τους μηχανισμούς τους και τα κανάλια τους, προσπαθούν να κρύψουν ότι η 48ωρη απεργία, ο αγώνας των ναυτεργατών αφορά όλο το λαό.

Όσον αφορά τις απειλές της υπουργού Ανάπτυξης Α. Διαμαντοπούλου, ότι «με κάθε τρόπο οφείλει να προστατεύσει όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες καθώς και το γενικό συμφέρον», της απαντάμε ότι ο κοινωνικός αυτοματισμός δε θα περάσει.

Καταγγέλλουμε τους εφοπλιστές τους μεγαλοξενοδόχους τους μεγαλεμπόρους τους μεγαλοπαραγωγούς και όλα τα τσιράκια τους που  από το πρωί ως το βράδυ διαμορφώνουν πολεμικό κλίμα ενάντια στην αγωνιστική  στάση των εργαζομένων  και από την άλλη οι υποκριτές κάνουν πως στεναχωριούνται για την κόλαση που δημιουργούν στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Όχι δεν θα αυτοκτονήσουμε  θα αγωνιστούμε για την ανατροπή τους.
Προειδοποιούμε το υπουργείο Και  τους εφοπλιστές καθώς  και όλους τους υπευθύνους ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Σκοπέλου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
http://skopelos-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: