Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ



Το κράτος επιβάλλει τις έκτακτες εισφορές (φόροι επιτηδεύματος και δήθεν κοινωνικής αλληλεγγύης) ακόμη και σε άνεργους ή χαμηλοσυνταξιούχους ενώ και τα νέα χαράτσια στην κατοικία με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δείχνουν ότι η ληστρική οικονομική φοροεπιδρομή δεν έχει τελειωμό.

Γι’ αυτό την Τετάρτη στις 12 Οκτώβρη συναντιόμαστε στον πολιτικό-κοινωνικό χώρο Αντιμάμαλο στην οδό Παπαβασιλείου για να οργανώσουμε την συλλογική άρνηση πληρωμών στα νέα χαράτσια. Ήδη πολλοί κάτοικοι του νησιού δεν πλήρωσαν τους νέους φόρους. Όμως οι κυβερνώντες σίγουρα θα ανησυχήσουν περισσότερο όταν έρθουν αντιμέτωποι με ένα κίνημα που θα διατρανώνει ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε στην παραπέρα αφαίμαξη των χαμηλών και μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων με άδικες φορολογίες.

Για να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά και να μην πληρώσουμε το τέλος ακίνητης περιουσίας στη ΔΕΗ και όποιον άλλον επαχθή άδικο φόρο θέλει να επιβάλει το κράτος, την ίδια στιγμή που οι τράπεζες ενισχύονται οικονομικά και το μεγάλο κεφάλαιο ευνοείται από φοροαπαλλαγές, για να συζητήσουμε πιο αποτελεσματικά την αντίστασή μας, την Τετάρτη 12 Οκτώβρη στις 7.30μμ στον χώρο Αντιμάμαλο. 

ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: