Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Ζούμε πολύ κρίσιμες στιγμές για την ελληνική κοινωνία. Οι κοινωνικές αντιδράσεις με δυναμικές απεργίες, καταλήψεις και διαδηλώσεις ενάντια στο μεσοπρόθεσμο προκαλούν τριγμούς στους κυβερνώντες.

Στις 20 Οκτώβρη ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο (νέο μισθολόγιο, απολύσεις στο δημόσιο, περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των κλαδικών συμβάσεων) και δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

Στις 23 Οκτώβρη στην ευρωπαϊκή σύνοδο αποφασίζεται το εύρος της ελληνικής χρεοκοπίας και η μεγάλη αγωνία των ντόπιων και ξένων αφεντάδων είναι για τις ζημιές που θα υποστεί το τραπεζικό σύστημα. Δεν τους καίγεται καρφί για τα αποτελέσματα που έχουν οι πολιτικές τους στα εκατομμύρια ανθρώπους που οδηγούν σε απόγνωση.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων σε μαχητικές κινητοποιήσεις στους εργασιακούς χώρους και στους κοινωνικούς χώρους αντίστασης. Για να πορευτούμε όλοι ενωμένοι στο δρόμο της πολιτικής και κοινωνικής ανυπακοής.ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ, 10.30πμ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: