Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 συστάθηκε το Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου με τη συμμετοχή του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Σ.Β.Ε.Ν.ΝΑ.Μι.Κ), του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων, της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου, του Ανταλλακτικού Δικτύου «Παρ’το Αλλιώς», του Συλλόγου Μονιατών «Η Τέχνη» και πολλών αντιφασιστών/αντιφασιστριών.

Το Δίκτυο παραμένει ανοιχτό σε όλους τους συλλόγους, τα σωματεία και τα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση και την διοργάνωση αντιφασιστικών δράσεων, εκτός από εκείνους που υπηρετούν και στηρίζουν μνημονιακά κόμματα και πολιτικές.

Στη συνέχεια μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων (Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.) ο σύλλογος συμμετέχει στο Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου.

Η επόμενη συνέλευση του Δικτύου θα γίνει την Τετάρτη στις 9 Ιανουαρίου 2013, στις 7.00μμ, στον κοινωνικό-πολιτικό χώρο «Αντιμάμαλο» στην οδό Παπαβασιλείου, προκειμένου να διοργανωθεί αντιφασιστική εκδήλωση στη Νάξο. Ισχύει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη στα πλαίσια που αναφέρθηκαν παραπάνω. 

Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: