Νάξος, Πορτάρα, 2000. Μαύρο πανώ για το πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κράξιμο του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και εγκλωβισμός του στο δημαρχείο

Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν. Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.

Συνθήματα που φωνάχτηκαν:
ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ


ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ


ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ


ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των “επισκεπτών” προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την… κάνουν).

Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της νδ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της νδ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του πασόκ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.
Πασόκοι, δεξιοί και φασίστες μαζί με τραπεζίτες έχουν επιβάλει μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα με μοναδικό στρατηγικό στόχο το βύθισμα ολόκληρης της κοινωνίας στη φτώχεια και τον εξανδραποδισμό.

Ο κύριος Ευριπίδης, υπουργός παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήρθε στη Νάξο μαζί με τον βουλευτή Κυκλάδων και ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς Βρούτση και νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου.

Ας πληροφορηθούν οι πολιτευτές και οι αυλικοί τους ότι όσες αλλαγές και να κάνουν στα προγράμματά τους για να μας αποφύγουν, εμείς θα τους ξετρυπώνουμε.

Εις το επανιδείν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σύντροφοι

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ ....... ΜΟΥΓΚΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ. ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τους τσανακογλύφτες - παρατρεχάμενους. Διαθέτετε την μοναδική δουλειά που όταν ξεφτιλίζεται το αφεντικό σας από τον απλό κόσμο κινδυνεύει η θεσούλα σας. Είστε για ροχάλες, αλλά ... κοντά βροντά.
Για την ιστορία, να θυμίσω και το "στόλισμα" του Μαχαιρίδη (ΠΑΣΟΚ) στο περιφερειακό και την φυγή του παλικαρά Ρήγα από την πίσω πόρτα του κάστρου.
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ki auti einai apo ti pleura sas dimokratiki stasi? Ntropi kai se sas...! Aganaktismenoi eimaste oloi. Giati omws i aristera de dextike na lavei meros sto mellon tou kratous kai na anaptu3ei drasi?? Toulaxiston, o Stulianidis den eklepse.. ki autoi pou to paizoun aristeroi me tis tsepes gemates, tous oiktirw. Frontiste tous gurw sas ki as uparxei agaph epitelous!